fredag 13 november 2009

Dumma jag....

Har inte skött min kost idag och mår just nu riktigt illa och darrig. Det var inte meningen - som i nån sorts felaktig bantning - utan endast resultatet av en sjuk son hemma och ett jympapass jag inte räknat med.

Appropå jympa... Så här blir nog höstens 75 minutare - som det ser ut just nu...

Whitney Houston - For the lovers
The Pointer Sisters - Insanity
Magnus Carlsson - Live forever
Bengt...? - Köppäbävisan
Caroline af Ugglas - Vi blundar
Chicago - Stay the night
Metallica - Sad but true
Timbaland - Apologize
Flo-rida - Right round
Jordin Sparks - Battlefield (mix)
Alice in videoland - Cut the crap
Will Smith - Just cruisin'
Evanescence - Lithium
Drain - Right through
The Rasmus - Not like the other girls
Rihanna - Don't stop the music
Anastacia - Left outside alone (mix)
Henrik Dorsin o Co - Tingaling
Kanye West - Heartless
Mariah Carey - Without you
Celine Dion - The first time ever I saw your face
*pust* -Några låtar ska dock till iaf - ska ju blir 75 minuter... En utmaning! Och jag kommer att FIXA DET!!! SÅDESÅ!!! Kanske köpa in lite hantlar o sånt bara...

F*N va det är kul o träna och ffa att min gubbe fattar det. I eftermiddags mådde jag skit (varför vet jag inte) men så pratade jag om att åka iväg o träna men det körde ihop sig lite här hemma - men han nästan puttade iväg mig - o nu mår jag ju bra igen?! Förstår nog inte hur bra jag har det med honom. -Tack min älskling för att du står ut med mig!

3 kommentarer:

  1. Självbevarelsedrift stavas det!!!! *asg* Klart som korvspad att han ser till att du kommer iväg och tränar. HAN får ju en gladare fru! :-)

    SvaraRadera
  2. Visst är det kul att träna! Jag tränar oftast 4-5 gånger i veckan, kör alla möjliga pass. Spinning, afrodance, easyline, atheltic... Det är som ett gift. Men jag har haft svårt att komma ifrån de två sista veckorna så förra veckan blev det bara en gång spinning och en gång styrketräning och hittills denna veckan oxå bara två gånger och jag mår så dåligt av det. Har haft extraslag, sovit skitdåligt, allmänt tjurig. Men nu efter att ha tränat torsdag-fredag (afro och spinning) är jag på g igen. Sovit som en sten, inga extraslag och humöret är på topp. Så lycka för mig är att få dra till träningslokalen och träna skiten ur mig för att sen kasta mig i soffan när jag kommer hem med gott samvete...


    Keep on sweating :-)

    SvaraRadera
  3. Nettan - visst är det ett gift! Ett helt otroligt behagligt gift! Det bästa är när man får dom där "flow"... *mmm* -Låter som nån sorts knarkare - men man mår så ofantligt bra. Svårt att övertyga dom som inte tränar bara om HUR bra man kan må!
    O 75 minuter i vår lixom...? *pustar lite...* :)
    Tyvärr kan jag inte locka dit förstagångstränare då bara...

    SvaraRadera