måndag 2 november 2009

Tentapluggar...

Eller försöker iaf. Skam vad det är svårt att få till disciplinen ibland... Det ÄR ett roligt och fascinerande ämne, MEN... Det är så mycket att hålla i huvudet.
Erysipelas - symtom, behandling...?
Impetigo - symtom, behandling...?
Tonsillit - symtom, behandling...?
Sepsis - symtom, behandling...?
HIV - symtom, behandling...?
osv, osv, osv... (Nästan så man somnade faktiskt...)

Läser om svininfluensan på det vetenskapligt högt aktade tidningen Aftonbladet idag och det är ju ren "skräckpropaganda" dom pumpar ut. Hur mycket sanning det ligger i det går väl att diskutera, eller ja, siffrorna stämmer nog, men resten... Jaja, om någon/några månader kommer folk skrika om vaccinet. Lustigt att folk inte fattar att det är vi UNGA som ligger i riskzonen. Eller ja, det kanske inte är så konstigt för jag tror ibland att man behöver vara med insatt i ämnet för att inse konsekvenserna?

Adam ville inte ALLS gå till skolan idag, det var fel på både ditt o datt... Eller som vi säger - morgontrött för han somnade halv tio igår kväll tror jag... *suckar*


F*n.... Jag vill träna för o hålla humöret fortsatt högt!!! Fick beröm igår för mitt pass! "-Du är så duktig!" Det känns gott för en BMI++ att höra! Bara för att man är tjock betyder inte det att man inte kan träna - det går alldeles utmärkt!

Läsa ja...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar